Antalya Ytong Duvar

Uygulama süresi, maliyeti, düzgün ve kolay işlene bilirliği, az atık çıkarması ve yapılara düzgün bir görüntü vermesi nedeniyle Ytong Donatılı Duvarlar, büyük projelerin gözdesi.

Projelerin Hızına Ytong Yetişiyor

Ytong Donatılı Duvar Panelleri, sanayi yapıları, kültür ve spor tesisleri, oteller ve alışveriş merkezleri gibi büyük metrekareli ve zamana karşı yarışan tesislerde; dış duvarların, mağaza ve salonların ara bölmeleri, koridorlar ve yangın zonlarında hızlı ve güvenli bir çözüm ortağı olarak tercih ediliyor.

Büyük boyutlu, modüler ve ısı yalıtımına sahip Ytong duvar panelleri projelerde; uygulama süresi, maliyet, düzgün ve kolay işlenebilirlik ve yapılara düzgün bir görüntü vermesi nedeniyle işleri kolaylaştırıyor.

Atığı olmayan bir malzeme olması, sahada çalışmayı kolaylaştırırken, kolaylıkla monte edilebilmesi, arkasından gelen diğer imalatlar ekiplerine hız ve temiz bir çalışma ortamı sağlıyor.

İnşaatın Görünümüne Kalite Katıyor

Ytong Donatılı Duvar Panelleri, inşaatın kaba görünüme kalite katıyor ve cephelerde temiz bir yüzey görüntüsü hakim oluyor. Malzemenin kusursuz düzgün yüzeyi, içeriden de sıva ve iskele gerektirmiyor. Sıva gerektirmemesi, katman uygulama ve bekleme sürelerini ortadan kaldırıyor, işçilikten kazandırıyor.

Geçmeli profil yapısı, işçilikten gelen hatalarla oluşabilecek boşluklara izin vermiyor. Darbeye dayanıklı olduğu için yüzeylerde de sorun yaşanmıyor.

A1 Sınıfı Yanmaz

A1 sınıfı yanmaz bir malzeme olan Ytong Donatılı Duvar Panelleri, yangın kaçış koridorları ve şaftlarında da tercih ediliyor.

Düşey açıklıkları da Ytong Paneller ile Geçildi

Sinema ve balo salonu gibi 12 ve 15 metre yükseklikteki düşey açıklıkları da Ytong panellerle geçmek çok kolay.

İç Ortam Hava Kalitesine Katkı Sağlıyor

Ytong’un bina içindeki optimum iklim koşullarını sağlaması da malzemenin bir diğer artısı. Ytong havadaki aşırı nemi emerek, kuru havada yeniden dışarı salma özelliğine sahip. Bu, çok sayıda insan tarafından sıkça ziyaret edilen yapılarda, çok daha iyi bir iç atmosfer oluşmasına olanak sağlıyor.

Çevre ve İnsanla Dost

Ytong ürünleri tümüyle doğal hammaddelerden elde ediliyor ve bu hammaddelerin çıkartılması ve işlenmesi sırasında çevreye zarar verilmiyor. Üretimde kapalı çevrim döngüler kullanılıyor. Bu şekilde atık çıkması önleniyor ve hammaddeden tasarruf edilmiş oluyor.

Ytong bu özellikleriyle, dünyanın kabul ettiği bir çevre etiketi olan ve Alman İnşaat ve Çevre Birliği IBU (Institut Bauen&Umwelt) tarafından onaylanan “Çevresel Ürün Deklarasyonu”na (Enviromental Product Declaration – EPD) Türkiye’de sahip olan ilk marka olan Ytong, yeşil bina projelerinde de önemli bir çözüm ortağı.

Malzeme temini ve montajındaki kolaylık, yapının kısa sürede tamamlanabilmesi ve Ytong’un yapıya kazandırdığı ısı yalıtımı, hafiflik ve beraberinde getirdiği deprem emniyeti, yangın dayanımı gibi konular gözönüne alındığında büyük yatırımlarda Ytong Donatılı Elemanlarının neden vazgeçilmez bir malzeme olduğu açıkça görülüyor.